Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği bünyesinde çalışan hastane personeline yönelik “İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri” teorik eğitimi verildi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi brifing salonunda düzenlenen eğitime İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Vekili Cem Haşan Patat, Fahri Trafik Müfettişliği Büro Amirliğinden İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Polis Memuru Sadullah İnan ve Hastane personelinden 26 kişi katıldı. Eğitimde mevsimsel şartlarda araç kullanımı, güvenli ve ileri sürüşün önemi ve kamu kurum araçlarının bakımı konularında eğitim verildi.
Daha sonra Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan jandarma askeri personele yönelik “İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri” teorik eğitimi verildi. Sabah saatlerinde başlayan eğitim il jandarma komutanlığı brifing salonunda gerçekleştirildi. Eğitime 31 jandarma askeri personel katıldı. Eğitimde öncelikle Askeri araçlarının güvenli kullanımı, araç iç-dış kontrolleri, lastik bakımı ve hava şartlarına uygun araç kullanımı konularında bilgilendirildi.