HAVZA OSB'DE 10 MİLYON LİRALIK YATIRIM İÇİN YER TAHSİSİ

Samsun Valiliği’nde düzenlenen toplantıda görüşülen gündem maddelerinin ardından 120 kişinin istihdam edileceği ve  14 bin metrekare alanda, 10 milyon liraya mal olacak olan yatırım için yer tahsisi Samsun Valisi ve Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen toplantıda karara bağlandı.

"HAVZA'YA VE BÖLGEYE HAYIRLI OLSUN"

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Havza OSB’nin gelişmesi ve genişlemesi için çalışmalara devam edildiğini belirterek yeni yatırımı Havza’ya ve bölge ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

"ARTIK GÖÇ ALAN BİR İLÇE OLACAK"

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise yeni yatırımın Havza OSB’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Havza OSB’ye her geçen gün daha da talep artmakta. İnşallah önümüzdeki dönemde Havza artık göç alan bir ilçe olacak” dedi.

"KATKI SAĞLAYACAK"

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir de “Havza OSB Karadeniz’in en büyük OSB’si olma yolunda hızlı büyümekte. Yatırımcılarımızın talebi her geçen gün artmakta. İnşallah kısa sürede Havza’da istihdama bağlı göç tersine dönecek. Havza OSB Havzamız, bölgemiz ve ülkemizin kalkınmasına ve büyümesine katkıda bulunacak. Havzalı hemşerimize Havza OSB’ye yapmış olduğu yatırım için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.