Yılport Samsunspor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, uzun süredir eleştiri konusu olan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun zeminiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Yıldırım, zemindeki çalışmaların ligin ikinci yarısındaki ikinci maça yetişeceğini ifade ederek, "Gerçek çim işi, lig bittikten sonra yapılacak" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun zemin probelemi uzun süredir gündemdeydi. Kırmızı-Beyazlı ekibin kullandığı Samsun 19 Mayıs Stadyumu ve Nuri Asan Tesisleri geçen hafta bakıma alındı. Stat ve antrenman tesislerinin zemini için havalandırma, gübreleme ve çim kesimi çalışmaları devam ediyor. Devre arası boyunca sürecek olan çalışmalarda 19 Mayıs Stadyumu’nda ve Nuri Asan Tesisleri’ndeki çim sahalardaki eksiklikler de giderilecek. 

EN NET CEVAP
Bir taraftarın sosyal medya üzerinden zeminle ilgili sorusuna yanıt veren Yılport Samsunspor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, en net cevabı vermiş oldu.
Taraftarın, "Başkanım, ligin ikinci yarısına zemin hibrit çimde mi oynanacak? Bilgi verir misiniz? Saygılarımla başkanım" sorusuna yanıt veren Başkan Yıldırım, "Evet. Ama inşallah şimdilik evdeki ikinci maçımıza yetişecek. Gerçek çim işi, lig bittikten sonra yapılacak" dedi.