AK Parti Didim İlçe Başkanının belirlenmesi amacıyla üçüncü kez temayül yapıldı.

AK Parti Konya Milletvekili ve Ege bölge Koordinatörü ve Genel merkez teşkilat başkan yardımcısı Ömer Ünal, İlçe ana kademe yöneticileri, İlçedeki Meslek Örgütleri ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüştü.

AK Parti Didim İlçe teşkilatında günlerdir çözülemeyen ilçe başkanının kim olacağı sorusu üçüncü kez ele alındı. Mevcut İlçe Başkanı Cenk Ünlü’nün adaylığını geri çekmesi sonrasında ikinci yapılan temayül de Genel merkez tarafından İlçe Başkan adaylığı için Cengiz Bayar’a görev verilmiş fakat Bayar’ın listesi Genel merkezce kabul edilmemesinin ardından 3. kez temayül yoklamasına başvuruldu.

AK Parti Konya Milletvekili ve Ege bölge Koordinatörü ve Genel merkez teşkilat başkan yardımcısı Ömer Ünal, AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk ile beraber Didim’de partililerle bir araya geldi.

Basına kapalı görüşmenin ardından Ünal Didim’deki parti içi sıkıntıyı bu kez çözeceklerini belirterek “Kim İlçe başkanı atanırsa artık herkes bu arkadaşımıza destek olacak. Önümüzde 2019 seçimleri var ve buna göre herkes çalışacak. Ak Partinin kayıtlı 10,5 milyon üyesi var ama 50-60 bin kişi görevlerde bulunuyor. O nedenle bugün İlçe ana kademe yöneticilerimizin yanı sıra Sivil toplum kuruluşları ile meslek örgütlerinin temsilcilerini dinleyeceğiz. Genel Merkezimizde buna göre karar verecek” dedi.

Ünal konuşmasının ardından İlçe ana kademe yöneticileriyle bire bir görüşme yaparken, ardından da STK’ların ve Meslek Örgütlerinin başkan ve yöneticilerini dinlediği öğrenildi.