Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ekibinde yer alan ve önemli başarılara imza atan Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi eski Başkanı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, partisinin Şehzadeler İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Hasan Eryılmaz, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve ekibi tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Eryılmaz parti teşkilatlarına çok önem verdiğini belirterek, bu teşkilatların partilerin temel yapı aşlarından biri olduğunu ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi altında siyaset yapmaktan gurur duyduğunu ifade eden Eryılmaz, “Cemal Kutlar kardeşimiz de delegelerin teveccühünü alarak geçtiğimiz aylarda Şehzadeler’in bayrağını devraldı. İnanıyorum ki o da önceki başkanımız gibi aldığı bu bayrağı en yükseğe taşımak için çalışacaktır. Şüphesiz ki Şehzadeler ilçesinin bizim için ayrı bir önemi vardır. Bu ilçemiz, dünyaya nam salmış Şehzadeler’in adını almıştır. Onlar kadar olamayız belki ama bizler de birer Şehzade gibi edep kavramını kaybetmeden vatan ve millet aşkı için Manisa sevdası için bu yola çıktık. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık. Bizler asla koltuk sevdalısı olmadık. Her zaman dua almak için çalıştık. Bizim sevdamız Manisa’dır, bizim sevdamız milliyetçi harekettir, bizim sevdamız milliyetçi hareketi, liderimiz Devlet Bahçeli ile iktidar yapmaktır. Bu sevda için aday olayım veya olmayayım canla başla mücadele edeceğim.” diye konuştu.
“BİZİM İÇİN HER ADAY ADAYI DEĞERLİDİR”
MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ise “Bizim için her aday adayı değerlidir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki her aday adayı ağabeyimiz kardeşimiz milliyetçi hareketi iktidar yapmak ve millete hizmet etmek için bu yola çıktı. Hasan Eryılmaz ismi şüphesiz Manisa için bir değerdir. Görevlerindeki başarılarını tüm kamuoyu biliyor. Bizler diğer aday adayları gibi kendisine de çıktığı bu kutlu yolda bu kutlu davada başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.