ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktör Hüseyin Özcan, "Elazığspor maçını kazanarak ligde kalma umudumuza bir umut daha eklemek istiyoruz" dedi. 

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de oynanan karşılaşmaların her geçen gün daha da zorlaştığını, bundan sonra oynayacakları her maçın kendileri için final havasında geçeceğini söyledi. 

Önlerinde daha uzun bir maratonun bulunduğunu ve bu durumu takım lehine çevirmenin hesaplarını yaptıklarını ifade eden Özcan, "Orduspor'un puan durumu ya da sıralamadaki konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz şu anda aslında baktığımızda bir direnişin temsilcileriyiz. Biz Orduspor kulübü olarak direniyoruz" dedi.

Yarın iç sahada konuk edecekleri Elazığspor maçının önemine vurgu yapan Özcan, şunları kaydetti:

"Yarın sahamızda önemli bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Bu müsabakada da futbolcularım oyunu çirkinleştirmeden futbolun bütün zenginliklerini sahaya yansıtacaklar. Biz istediğimiz oyunu yansıttığımız takdirde sonuç kendiliğinden gelecektir. Bütün ekip aynı düşünce içerisinde. İnşallah maçın sonunda kazanan taraf biz oluruz. Elazığspor maçını kazanarak ligde kalma umudumuza bir umut daha eklemek istiyoruz. Bu önemli maçta taraftarımızı da yanımızda görmeyi bekliyoruz."