Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Maalesef şu an da koalisyon gözüküyor. Millet, AK Parti’yi tek başına iktidara getirmedi. Koalisyon sinyali verdi. Şu an milletin bize verdiği emaneti birinci parti olarak en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ve AB Bakanı Volkan Bozkır, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) tarafından DSİ 5. Bölge Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına katıldı.
Türkiye’de son 13 yılda istikrar olduğunu belirten Eroğlu, “Bu istikrar sayesinde birçok büyük tesisin temeli atıldı ve bitti. Ama maalesef şu an da koalisyon gözüküyor. Millet, AK Parti’yi tek başına iktidara getirmedi. Koalisyon sinyali verdi. Şu an milletin bize verdiği emaneti birinci parti olarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum, AK Parti milletin menfaatlerini, Türkiye’nin menfaatlerini partinin menfaatlerinin üzerinde tutan bir partidir. Maksadımız, Türkiye’nin daha da ilerlemesi ve 2023 hedeflerini yakalaması için gereken her şeyin yapılmasıdır” ifadelerini kullandı.
AB Bakanı Bozkır ise, “Benim bürokrasideki kıstasım hep heyecan olmuştur. Heyecanını yitirmiş bir iş adamından, bir sporcudan, siyasetçiden hayır gelmez” şeklinde konuştu.