Karaman Valisi Koca, 1977 yılında yayın hayatına başlayan ve 39’ uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Karamanın Sesi Gazetesi’nin kutlama programına katıldı.
Belediye Kale Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kutlama programına, Vali Murat Koca ve eşi Vildan Koca, eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Gezici, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, sanayici ve işadamları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gazete ve televizyon çalışanlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Yapılan protokol konuşmalarının ardından Karaman’ın Sesi Gazete, Radyo ve Televizyonu Kurucu Başkanı Medeni Yavuzaslan tarafından Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Bifa Bisküvi Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu’na plaketleri verilirken, gazete ve televizyon çalışanları da verdikleri emek ve katkılardan dolayı plaketle ödüllendirildi. Program, Türk sanat müziği konseri ile sona erdi.