İhlas Fuarcılık tarafından düzenlenen “İSOF 2013-İstanbul Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarı” 26-29 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de kapılarını açacak.

İhlas Fuarcılık ve 24 Saat Reklam Ajansı tarafından düzenlenen, İSOF 2013, 26 - 29 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. hollerde kapılarını açıyor. İSOF 2013 - İstanbul Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarı, optik sektöründe çok sayıda uluslararası şirketi bir araya getiren ve ürünlerini Türkiye ve Ortadoğu'da görücüye çıkarmalarını sağlayan çok önemli bir organizasyon ve bölgenin tamamında bu tür bir kapsama sahip olan tek ticari fuar olma özelliğini taşıyor. Tüm optik sektörü profesyonelleri tarafından özlemle ve heyecanla beklenen Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarı - İSOF 2013, Atatürk Havalimanı karsısında bulunan İstanbul Fuar Merkezi (İFM) 9. ve 10. salonlardaki 11 bin 500 metrekare alanda ziyaretçilerine kapılarını açacak.

İstanbul Optik Fuarı- İSOF 2013, yerli ve yabancı 300’ün üzerinde markayı temsil eden tüm imalatçı, ithalatçı firma ile sayıları 5 binin üzerinde olan tüm perakende mağazalarını, Avrupa ve Asya arasında bir köprü oluşturarak ticari bir platformda buluşturmayı ve sektörün yükselen ivmesine hız kazandırmayı amaçlıyor.

İSOF 2013’de gözlük çerçeveleri, güneş gözlükleri, spor gözlükler, koruyucu gözlükler, gözlük kılıfları, optik camlar, kontakt lensler, kontakt lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik- oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, optimetrik - oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar aletleri, gözlük yedek parçaları ve optik endüstri makineleri gibi ürünler fuar alanında ziyaretçilerine sunulacak.