Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayları, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Kaman İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Kaman pazarında halkla buluştu.
İl Başkanı Arif Ekici, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, İlçe Başkanı Kenan Elvan ve MHP Milletvekili adayları Yıldırım Türk ile Kaman’lı eski Vali Mustafa Erkal Kaman teşkilatları ile birlikte ilçe halkını ziyaret ederek ilçede yaşanan genel sıkıntılar ve seçimler üzerine sohbet etti.
Kamanlılar’dan destek gören adaylar Merkez Caminde öğle namazını kılarken çiftçiye, pazar esnafına Milliyetçi Hareket Partisinin seçim programını ve seçim sonrası olacakları anlattı. Türk ve Erkal, pazar yerinde dolaşarak halkın alım gücünü değerlendirip kendi iktidarları için destek isterken Belediye Başkanı Talu, ’Adaylarımız bizim biz ne isek onlarda sizin için o olsun. Kamanlı olarak biz kendimizden size gelen sizin evladınız Mustafa Erkal ve Prof. Dr Yıldırım Türk ile yola çıktık. İnşallah Kaman’ımzı için hayırlısı olacak. Sizlerde adayları ve adaylarımızı iyi analiz edin kefilleri MHP adına biziz" dedi.
İlçe Teşkilatları, Kadın kolları ile birlikte MHP adayları Kaman Pazarında vatandaşı dinledi ve alışveriş yaptı.