Adıyaman Altınşehir Mahallesinde yaşanan altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri tarafından Altınşehir Mahallesinde başlayan çalışmalar kapsamında, yağmursuyu hattı yenileme işlemi gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ASKİM yetkilileri, Adıyaman tarihinin en büyük altyapı çalışmalarının bu yılda devam edeceğini dile getirdi. ASKİM Yetkilileri, “2014 yılının yaz mevsiminde başlayan ve şehirde en küçük altyapı sorunu kalmayıncaya kadar devam edecek olan altyapı hattı yenileme çalışmalarımıza bu yıl da Altınşehir Mahallesinde başladık. Daha önce mahalledeki basınç yetersizliğinden dolayı yüksek katlara çıkmayan sudan dolayı yaşanan sorunu çözen ekiplerimiz, şimdi de mahallenin yağmursuyu hatlarını yenileyerek olası baskınlara karşı önlem almış oldu. Bu anlamda yoğun gayret ortaya koyan personelimize çok teşekkür ediyor, Altınşehir Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Altınşehir Mahallesi Muhtarı Yaşar Tohumcu ise mahallelerinin temel sorunlarının bir bir çözüldüğünü dile getirerek, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti.