Ercan ATA / Budva(Karadağ)() - AVRUPA Voleybol Konfederasyonu (CEV) DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkacak Halkbank, yarın akşam deplasmanda TSİ 20.00'de Karadağ'ın Budvanska Rivijera takımıyla karşılaşacak.

Halkbank Genel Menajeri Ahmet Kavaz, Türk voleybol severlere dünyanın en iyi sporcularını izlettirdiklerini söyledi.

Son üç yılda Şampiyonlar Ligi'nde bir final, birde çeyrek final oynadıklarını belirten Kavaz, şu açıklamalarda bulundu: ''Bu yıl hedefimiz final ve şampiyonluk. Üç yıldır bu kupada gerekli tecrübeyi edindik. Artık Şampiyonlar Ligi Kupası ülkemize, Ankara'ya getireceğiz.

takım kadrosunda son yıla baktığımız zaman, Türk voleybolunda hayal edilemeyecek oyucuları ülkemize getirerek voleybol severlerin izleme şansını yarattık. Çok ünlü sporcuları takımımıza kazandırdık. Bu sezon kadromuzda yollarımızı bazılarıyla ayırdık. Ama, yeni oluşan kadromuzda Avrupa şampiyonu olan takımın kadrosunda yer alan çok genç ve kaliteli oyuncuları getirdik. Çok güçlü, genç ve star bir kadro kurduk. Bu yıl lige Süper Kupa ve TSYD turnuvası kupasıyla başladık. Ligde bizim dışımızda çok üst düzey transfer yapan takımlarımız var. Bu yıl çok kaliteli ve çekişmeli geçecek diye düşünüyorum.''

Şampiyonlar Ligi maçlarının yarın başlayacağını ifade eden Kavaz, son olarak şunları söyledi: ''Grubumuzda geçen yılın şampiyonu Zenit Kazan var ve grup birinciliği için muhtemelen onlarla yarışacağız. Diğer takımlarda bu lige, katıldıklarına göre iyi takımlardır. Zor bir grup ama buradan 4'lü finallere katılacağımıza inancım tam. İlk hedefimiz bu gurubu geçerek bir üst çıkmak ve oradan da final grubunda şampiyon olmak istiyoruz. Sakatlarımız Emre ve Sokolav'u bir sonraki gruba yetiştirmeye çalışıyoruz. İnşallah onlarında gelmesiyle kadromuz daha da güçlenecek. Yarın Karadağ'ın Budvanska Rivijera takımı ile deplasmanda oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde her maç zordur. Ama biz buradan galibiyetle döneceğiz. Çünkü hedeflerimiz çok büyük'' diye konuşu.