Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıllarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrettiği arsa üzerinde yükselen Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nin yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacağını duyurdu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ile birlikte, okul yapılmak üzere devrettiği şahsına ve ailesine ait arsa üzerinde yapılan Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi inşaatını gezdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Konyaaltı’nın son yıllarda büyük bir hızla gelişen Uncalı Mahallesi’ne okul yaptırmak isteyen Başkan Böcek’in bu talebini son derece olumlu karşıladıklarını ve süratle protokol işlemlerini tamamladıklarını söyledi. Antalya’da okul yaptırmak istediklerinde karşılaştıkları en büyük sorunun arsa temini olduğunu ifade eden Gülay, bu anlamda maddi değeri son derece yüksek olan arsasını kendilerine okul yapımı için devreden Başkan Böcek’e teşekkür etti.
İnşası bitme noktasına gelen Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nin Antalya’nın en büyük okulu olacağını dile getiren Osman Nuri Gülay, 32 derslikli okulun 2015-2016 eğitim yılında hizmete açılacağını, Başkan Muhittin Böcek’in merhum babasının da adını taşıyan Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nin yeni eğitim yılı lise tercih formu içerisinde de yer alacağını kaydetti.
Eğitim çalışmalarına her zaman destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek,bu düşünceyle kendisine ve ailesine ait 10 bin 138 metrekare arsayı geçtiğimiz yıllarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrettiğini bildirdi. Uncalı Mahallesi’nde 20 bin 143 ada 6 parsel üzerinde bulunan arsa üzerine inşa edilen Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Başkan Böcek, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere kapılarını açacak olan okulun, herkes için hayırlı olması diledi.