Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Trabzon’un en önemli sanayicilerinden biri olan Celil Hekimoğlu’nu iş yerinde ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.
İstikrarlı ve sürdürülebilir bir büyüme performansı ile insanımızın refah seviyesini yukarılara çıkarmak temel amaçlarının olduğunu belirten Prof. Dr. Nihat Tosun "Üretmeyi seven Trabzonlu işadamlarımızın başarıları bizleri mutlu ediyor.İş kurabilen ve işleten siz çok değerli sanayicilerimiz, bölgemizin ve ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sunuyorsunuz. İleri demokrasi, güçlü toplum ve lider ülke hedeflerimiz ile bütünlük arz edecek şekilde büyük ekonomiyi ülke olarak inşa etmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, bilgi toplumuna dönüşmüş, her alanda modern standartları yakalamış ve küresel ölçekte rekabet gücü yüksek,güçlü bir Türkiye’dir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşadamı Celil Hekimoğlu ise “Sağlıkta dönüşümün mimarlarından biri olarak mecliste olmanızın Trabzon ve ülkemiz adına bir kazanım olacağını düşünüyorum.Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.