Samsun’da bugüne kadar gerçekleştirdiği her büyük yatırımda Halk Bankası ile çalışan Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ, bankanın üst düzey yöneticilerini ağırladı.

Halk Bankası KOBİ ve Esnaf Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Levend Torusdağ, Kurumsal ve Ticari Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tuncay, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu ve yönetim ekibi, Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan’ı ziyaret etti.

Tramvay alımları için fon

Ziyarette, yapılan projeler ve çalışmalar hakkında karşılıklı bilgilendirme yapılarak yeni yatırım ve çalışmalar için de olumlu adımlar atıldı. SAMULAŞ’ın yerli ve milli tramvayı Panaroma araçlarının alımı için fon oluşturan ve böylece satın alınmasını sağlayan kamu bankasının yöneticileri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Banka yöneticileri, ziyaret kapsamında ayrıca, yaklaşık 1 yıl önce alınan yerli tramvay Panaroma’yı sahada inceleyerek ve sürüş yaparak test etme fırsatı da buldu. SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, tramvay hakkında konuklarına detaylı teknik bilgiler sundu.

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Kadir Gürkan, "Yaptığımız çalışma ve projelerde Halk Bankası’nın büyük destekleri bulunuyor. Değerli konuklarımıza bu iş birliği ve destek imkanları için teşekkür ettik. Her yönüyle yararlı bir ziyaret oldu" dedi.