Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Fazlı Erdoğan beraberinde Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Spor Hekimi Uzm.Dr.Yunus Turgay Ertan ve Psikiyatris Erdem Önder Sönmez le Yıldızlar Boks Milli takımını ziyaret etti.
Önümüzdeki Mayıs ayında Ukrayna da yapılacak Avrupa Yıldızlar şampiyonasına hazırlanan millilere moral ve motivasyonun yanında kamp süresince her türlü sağlık desteği için ziyarette bulunan Genel Sekreter Prof.Dr.Fazlı Erdoğan’ı Milli takım hocası Gürkan Sönmez karşıladı.
Yıldızlar Boks Milli Takım hocası Gürkan Sönmez; Mayıs ayında Ukrayna’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına Erzurum Palandöken de en iyi şekilde hazırlanma gayreti gösteriyoruz. Burada bizim için çok iyi bir çalışma ortamı oluşturuldu, ‘’Palandökenin temiz havası ile ayrı bir güç katıyoruz çalışmalarımıza,siz değerli büyüklerimizin moral ve destek ziyaretleri ise ayrı bir güç veriyor bizlere inşallah bu güzel motivelerle Ukrayna dan çok iyi derecelerle döneceğiz’’ dedi.
Yapılan ziyarette bir konuşma yapan Prof.Dr. Fazlı Erdoğan Genel Sekreterlik olarak Milli takımımıza her türlü sağlık ve psikolojik desteği vereceklerini, bunun için de Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi Spor Hekimliğimiz ve bir psikiyatrist yanınızda olduğumuzu söylemek istiyorum dedi.
Milli takıma başarı dileklerini sunan Prof.Dr. Fazlı Erdoğan Ukrayna dan başarılı bir şekilde dönecek bir takım görüyorum Allah utandırmasın emeklerinizin karşılığını inşallah Rabbim sizlere nasip etsin dedi.
Daha sonra Milli takım sporcuları ile bir yemek yiyen Erdoğan’a Boks Yıldızlar Milli takım hocası Gürkan Sönmez ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.