Manisa’nın Yuntdağı Bölgesinde 3 gündür susuz olan mahallelere Yunusemre Belediyesi tarafından tankerlerle su taşındı.
Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun kar yağışının ardından elektrik kesintisinden dolayı su sıkıntısının yaşandığı Karakılıçlı, Pelitalan ve Örencik mahallelerinde su tankerleri ile vatandaşlara içme suyu ulaştırdı.
Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan, Yuntdağı bölgesinde olumsuz hava koşullarından dolayı vatandaşların mağdur olmaması için çalıştıklarını vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi bir yandan yolları açarken aynı zamanda elektrik kesintisinden dolayı mahallelerin su problemini gidermeye çalışıyor. Su kesintisinin olduğu mahallelere Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak yaklaşık 30 ton su takviyesi yapacağız. Muhtarlarımızdan gelen taleplere göre Karakılıçlı, Pelitalan ve Örencik mahallelerine su götürmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
Karakılıçlı mahallesi muhtarı İhsan Öktemi 3 gündür sularının olmadığını belirterek, “Elektrik olmadığı için 3 gündür sularımız yok. Yunusemre Belediyesi’nin getirdiği 2 tanker su inşallah derdimize çözüm olacaktır. Kendilerine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.