Türk Polis Teşkilatının 173.kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü takımları arasında dostluk maçı düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen dostluk maçı Emniyet mensupları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katılımıyla Atatürk Stadyumunda oynandı. Sahada keyifli ve heyecanlı bir mücadele ile tamamlanan karşılaşma sonrasında dostluğun galip geldiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Ülkemizin her köşesinde toplumun huzuru için 24 saat görev başında olan emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Türk Polis Teşkilatının 173.kuruluş yıl dönümünü bizlerde sahada dostluk maçı ile kutladık” dedi.

İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise kendilerini yalnız bırakmayan Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve takımına teşekkür ederek maçın dostluk ve centilmenlik içerisinde örnek bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Maç sonrasında İl Müdürü Fikret Keleş ve Emniyet Müdürü Metin Alper karşılıklı takımları adına birbirlerine çiçek takdim etti.