AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı Hacı Bayram Koman, "Bütün enerjimi Bayburt ve Bayburtlu için harcayacağım” dedi.
AK Parti Bayburt milletvekili aday adayı Hacı Bayram Koman, "Bütün enerjimi Bayburt ve Bayburtlu için harcayacağım” dedi.
Bayburt’taki basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti milletvekili aday adayı Bayram Koman, 27 yıl görev yaptığı Ankara’yı iyi bildiğini ve vekil olması durumunda bütün enerjisini Bayburt ve Bayburtlu için harcayacağını söyledi.
Konuşmasında diğer aday adayı arkadaşlarına da başarılar dileyen Koman şöyle konuştu: “Onların hepsinin de Bayburt için yararlı olma düşüncelerinin var olduğuna inanıyorum. Allah nasip eder de milletvekili seçilirsem canla başla çalışacağım. Ankara’da bürokrasiyi bildiğim için bütün enerjimi Bayburt ve Bayburtlu için harcayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Aday olmasam da biz yine burada arkadaşlarımızla birlikte seçim bitene kadar Bayburt’ta AK Partinin iki milletvekili çıkarması için çalışacağım. Ben burada davetimi kırmayıp gelen bütün basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.