Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve 3’üncü Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde partisinin hedefinin tek başına iktidar olduğunu belirtti. Merkez Çukurova ilçesinde çalışmalarını sürdüren Yılmaz “Türk Milleti; yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı, toplumun ezilen kesimlerine karşı, Türk Devleti’nin bekası için 7 Haziran’da yeniden kurtuluş mücadelesi verecektir. Milletimiz MHP’yi tek başına iktidara taşıyacaktır” dedi.
Seyfettin Yılmaz, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı ve Kenan Evren Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran ve MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Direk ve partililerle işyerlerini gezen Seyfettin Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla tokalaştı, partisine destek istedi.
SİMİT YEDİ, MOTORA BİNDİ
Kenan Evren Bulvarı’nda bir kahvehaneye uğrayan Seyfettin Yılmaz, yanına gelen simitçiden ‘eski Adana simidi’ alıp, yedi. Kendisine eşlik eden parti teşkilatı üyelerine de simit ısmarlayan Yılmaz, “Simit, çay hesabı yaparak milletimizle dalga geçenler, sandıkta boyunun ölçüsünü alacak” dedi. Bulvar üzerinde ziyaret ettiği kebapçıda ocak başına geçip, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Yılmaz, burada motosiklet kulübü Türk Chopper üyesi vatandaştan motorcu selamını öğrendi. Yılmaz, Bozkurt selamıyla motorcu selamının benzerliği üzerine “Selamımız kardeş” diye espri yaptı. Tadilat yapılan bir işyerine girdiğinde çalışan işçilerin çay ikramını geri çevirmeyen Yılmaz, dinlenme parkında da Çukurova sakinlerinin yakın ilgisiyle moral yükseltti.
MHP’NİN HEDEFİ TEK BAŞINA İKTİDAR
Vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde MHP olarak milletten tek başına iktidar yetkisi istediklerini dile getiren Yılmaz, ‘koalisyon yapmaz mısınız?’ sorusuna, “Türk Milleti; yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı, toplumun ezilen kesimlerine karşı, Türk Devleti’nin bekası için 7 Haziran’da yeniden kurtuluş mücadelesi verecektir. Milletimiz MHP’yi tek başına iktidara taşıyacaktır. Biz buna inanıyor ve bu hedefe ulaşmak için gece, gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ‘koalisyon’ diyor. Bizim kırmızı çizgilerimiz belli. Vatanı bölmek, milletimizi parçalamak isteyenlerle, askerimize, polisimize kurşun sıkanlarla yan yana gelmemiz mümkün değildir” diye konuştu.
YÜREĞİR SEÇİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA DAVET
Öte yandan Seyfettin Yılmaz’ın Yüreğir Merkez Seçim Ofisi’nin açılışı 2 Mayıs günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek. Seyhan Merkez Seçim Ofisi’nin açılışını miting havasında gerçekleştirdiklerini belirtip, hemşehrilerinin büyük desteğine teşekkür eden Yılmaz, Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki Yüreğir Merkez Seçim Ofisi’nin açılışına da tüm Adanalıları davet etti. Yılmaz, “Yüreğir’deki seçim merkezimizin açılışını MHP’nin iktidara yürüyüş şöleni olarak gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu şölene davet ediyoruz” dedi.