2016 yılında Rio’da yapılacak olan Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Dağ Bisikleti Milli Takımı, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir haftalık kampı tamamladı.
Yaş kategorilerinde Türkiye’nin en iyi sporcularından oluşan Dağ Bisikleti Milli Takım kampı Bisiklet Federasyonu’nun olimpiyat programı çerçevesinde olimpiyat oyunlarına katılım hazırlığı amacıyla gerçekleştirildi. Olimpiyatlara kadar 30 uluslar arası yarışmaya katılacaklarını belirten Milli Takım Antrenörü Aziz Sırnaç, "Bu yarışmalar olimpiyatlara puan veren yarışmalar. Bu yarışmalarda rakiplerimizi geride bırakarak olimpiyatlara katılacak 24 ülke arasına girmeyi hedefliyoruz. 2015 yılı içerisinde üç kamp daha yapacağız. Bu kampların tarihleri ve nerede yapılacağı katılacağımız yarışmalara göre belirlenecek" dedi.
Manavgat’ta her yönden mükemmel bir kamp geçirdiklerini belirten Sırnaç, "Özellikle konakladığımız SeaShell otel yetkililerine ve tüm çalışanlarına bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerin rahat etmesi için her türlü imkanlarını seferber ettiler. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sporcularımız için büyük avantaj oldu. Bizlere bu imkanları sunan Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" diye konuştu.