7 Haziran genel seçimleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren AK Parti Karabük teşkilatı, seçim büroları açılışı ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “AK Parti’den yalancı çıkmaz, AK Parti’den bu millete hizmetkâr çıkar. Biz yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermiyoruz” dedi.
AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren girdiği her seçimde, açıklamış olduğu seçim bildirgelerinde verdiği sözleri her daim yerine getirdiğini vurgulayan Saylar, “AK Parti 2002 yılında kuruldu ve iktidara geldi, 2007 yılında da iktidara geldi. 2011 yılında da bu ülkeye ve Müslümanlara hizmet etmeye devam etti; ama AK Parti’nin 2002’ de, 2007’de hem de 2011 yıllarında vermiş olduğu seçim bildirgesinde yapmadığımız hiçbir tane icraat kalmadı. Biz hem Karabük adına hem de ülkemiz adına 3 seçimde de vermiş olduğumuz tüm sözlerimizi yerine getirdik. Şundan müsterih olabilirsiniz. Biz AK Parti olarak 2015 yılı Haziran seçim bildirgemizde de vermiş olduğumuz sözlerin hepsini harfiyen yerine getireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı anlamındadır. Kalbinizi ve yüreğinizi ferah tutun. Çünkü bu ülkede AK Parti var. 2002 yılındaki Karabük’ü düşünün ve şuandaki 2015 Karabük’ünü düşünün. Karabük’ün Yenice’sinden Yortan Beldesi’ne kadar, Eflani’den, Eskipazar’a, Safranbolu’ya, Ovacık’a kadar olan tüm ilçelerini düşünün. Tüm ilçelerdeki kamu yatırımları diğer illerden iyi durumda. Bizim şuanda, bizden şehir olarak istenilen tüm yatırımları ve hizmetleri gerçekleştirdik. Bu anlamda şundan emin olabilirsiniz; bu iktidar milletvekillerimizin de destekleri ile sizler, bizleri 2-0 meclise gönderdiğiniz takdirde, AK Parti’ye milleti bu ülkeyi tekrar yönetin dediğiniz de bu ilimizde hem İsmetpaşa projesi hem Bartın yolu hem de havaalanı yani Karabük’e verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu yatırımlar Karabük halkına annenizin ak sütü gibi helal olsun. Keltepe Kayak merkezinin, şuanda biteceğinden ve ihalesinin yapıldığı içinde Karabük bölgesine hizmet edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın ve halkımıza hayırlı olsun. Biz şunu biliyoruz. Karabüklü hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı ve Genel Başkanımız Başbakanımızı sevdiğiniz biliyoruz. Biz yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermiyoruz. AK Parti’den yalancı çıkmaz AK Parti’den bu millete hizmetkâr çıkar” diye konuştu.