AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına İlkadım, Çarşamba ve Vezirköprü ilçelerinde devam etti.
Sporun her yaşta önemli ve gerekli olduğuna vurgu yapan milletvekili adayı Fuat Köktaş, etkinliğe katılan gençlere; "Sporu hayatımızın bir parçası olarak düşünmelisiniz, mutlaka her gün yürümeli ya da düzenli olarak bir spor branşını yapmalısınız. Sporcu olmak, sosyal faaliyetlerde bulunmak sizin başarınızın en önemli unsurlarından biridir. Geleceğimiz sizlersiniz, okuyun, çalışın, işinizi severek yapın. Sizlerin başarısı gelecek hedeflerimize ışık tutacaktır" dedi.
Samsun’da son 13 yılda 972,2 milyon TL gençlik ve spor yatırımı yapıldığını hatırlatan Köktaş, "Bu yatırım gençlerimizin sporu, bilimi ve sanatı keşfetmeleri için tasarlanan gençlik merkezlerine, sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa etmek için spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapımı, onarımı ve ilimizdeki yüksek öğrenim gençliğine öğrenim kredisi ve burs olarak verildi. Ne demiştik ’Onlar konuşur, AK Parti yapar’ " diye konuştu.