Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından hibe destekleri toplantısı düzenlendi.
Tosya Müftülük konferans salonunda düzenlenen hibe destek toplantısına İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mustafa Yağmur, Ziraat Bankası Tosya Şube Müdürü Ayhan Tohumcu, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Necati Abacı, Ziraat Odası, Tarım Danışmanı Recep Çakmak, Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri Başkanları, çiftçiler ve yatırım yapmak isteyen girişimciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kastamonu İl Koordinatörlüğü uzmanları katılımcılara kurumun faaliyetleri hibe destekleri hakkında bilgi verdi. Kastamonu İl Koordinatörlüğü’nün proje teklif çağrısına çıkacağı açıklandı. Bu toplantıların tanıtım toplantısı olduğunu açıklayan uzmanlar teklif çağrısından önce yatırım yapmak isteyenlere desteklenecek alanlarını anlatarak proje hazırlama çalışmalarından önce araştırma yapmaları için fırsat olduğunun üzerinde duruldu. Hibe projesi teklif çağrısının önümüzdeki günlerde açıklanacağını söylediler.
Toplantı katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.