Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şubesi, 28 Şubat 2015 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan Mimar, Mühendis, Tekniker ve Teknisyen Kadrolarına Atanabilmek İçin Unvan Değişikliği Sınavına hazırlanan adaylara yönelik kurs desteği veriyor.
Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bilgisayar, mobilya, inşaat ve elektrik alanlarında açılan kurslara yoğun ilgi var. Kursiyerler 6 öğretmenin rehberliğinde eğitiliyor. Eğitim-Bir-Sen’in açtığı kurslarla örnek bir sendikacılık faaliyeti yaptığını dile getiren kursiyerler, sendika yetkililerine teşekkür etti.
Kursiyerleri ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, sendika olarak açılan her sınav için üyelerinin ihtiyaçlarını gözeterek kurs açtıklarını ifade ederek, Unvan Değişikliği Sınavı için açılan kurslara sadece Eğitim-Bir-Sen üyelerinin değil sınav başvurusu yapan herkesin katılabileceğini dile getirdi.
Ali Deniz, “Unvan değişikliği sınavlarına hazırlık kurslarıyla üyelerimize ve tüm eğitim çalışanlarına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı personeline yönelik yapılan sınavlarda eğitim çalışanlarının elde ettiği başarılar, düzenlediğimiz hazırlık kurslarının önemini ortaya koyuyor. Şube olarak, yapılacak her sınav için hazırlık kursu açmayı düşünüyoruz. Üyelerimiz için açmış olduğumuz ve devam etmekte olan kurslara yoğun talep var. Önceki yıllarda da yönetici-hizmetli-şef-uzman öğretmen gibi alanlarda üyelere yönelik kurslar düzenlendi. Bu kursun açılmasında emeği bulunan başta yönetim kurulu üyemiz Bedir Yaman olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.