Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
* Müsteşarım aradı, uçaklar uçuyor diye haber verdi, bazı yetkililere ulaşamadı. Darbe teşebbüsünü yapanlar Cumhurbaşkanımızı infaz etmek istediler.  Meclis kahramanca bir duruş ortaya koydu. 
* Hazırlıklar bitmek üzerei mümkünse tek kanun hükmünde kararname çıkarılacak. 
* OHAL bu millete değil, devlete karşı ilan edilmiştir, her türlü tedbiri alacağız. OHAL'de gözaltı süresi uzatılıyor, süre netleşmedi, ilk etapta 7-8 gün olacak.
* Bu güne kadar Fetö için ne kadar büyük bir tehlike olduğunu, hatta Kılıçdaroğlu bana dün dedi ki biz size söyledik ama bizi dinlemediniz Ben de dedim ki biz de fark ettikten sonra çok anlattık. O zaman da siz bize inanmadınız...
* MİT Müsteşarı'nın kendine yapılan operasyondan tebligat gelince haberi oluyor.  Devasa bir yapı var. Bu yapı karşısında hükümetin bir önlem kararı alması çok normal.
* Bizim mücadele edeceğimiz yapı gözle görülür bir yapı değil, çok dikkatli olmalıyız. IŞİD'liler nasıl canlı bomba olup onlarca insanı öldürdükten sonra cennete gideceğini sanıyor. İşte bunlar da aynı sapıklığın içinde...

"DURUŞMALAR SİNCAN'DA GÖRÜLECEK"
* Darbe girişimi davasının duruşmaları Sincan ilçesinde görülecek. Bu yargılamalar çok uzun süreceği için bu mahkemeler e başka iş verilmeyebilir. Bu görev paylaşımını yapmak HSYK'nın görevidir. 

GÜLEN'İN ACİLEN TUTUKLANMASI İÇİN...
* ABD Gülen'in acil tutuklanması talebi ile ilgili delil istedi, bugün göndereceğiz. ABD Gülen'in iadesi konusunda bugün farklı bir noktada, olumlu açıklamalar var.