Partisinin Çermik, Çüngüş, Ergani ve Eğil ilçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, Haziran ayında yapılacak genel seçimler için 200’e yakın kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek, "Bunlar partimizin zenginliği ve ülkede gelecek için umut veren tek parti olduğunu gösteriyor" dedi.
Temayül seçimi öncesinde çalışmalara başlayan AK Parti Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, bir günde 4 taşra ilçesine çıkarma yaptı. Olumsuz hava koşullarına rağmen ziyaret turu ve çalışma temposundan geri adım atmayan Abdullah Atik’in ilk durağı Çermik oldu.
AK Parti Çermik İlçe Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu’nu ziyaret eden Atik, doğa harikaları ve kaplıcaları ile ünlü Çermik’in ekonomik kalkınmasının burayı turizm cenneti yapmakla gerçekleşebileceğine dikkat çekerek, bu konuda projeler hazırladıklarını söyledi.
Daha sonra Çüngüş’e geçerek AK Parti Çüngüş İlçe Başkanı Hüseyin Uzun’la görüşen Atik, AK Parti’nin Diyarbakır’da belediyeleri kazandığı iki ilçenin Çermik ve Çüngüş olduğunu hatırlattı. Atik, hizmet alamamaktan şikayet eden Çüngüş’e 250 seyirci kapasiteli spor salonu başta olmak üzere sportif, ulaşım ve eğitim alanlarında hak ettiği hizmetleri kazandırma sözü verdi.
ERGANİ’DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Abdullah Atik’in üçüncü durağı Ergani oldu. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan ve partililerin ilgisiyle karşılanan Atik, kendisine iletilen talepleri not aldı, vatandaşların sorunlarını dinledi. Günü Eğil’de tamamlayan Atik, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karakaş’ı ziyaret ederek çalışmalar ve adaylık süreci hakkında bilgi verdi.
Haziran ayında yapılacak genel seçimler için 200’e yakın kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu aktaran Atik, “Bunlar partimizin zenginliği ve ülkede gelecek için umut veren tek parti olduğunu gösteriyor. Şu ana kadar aday adayı sayısının 200’e yaklaştığı söyleniyor. 12 yıllık mazisi olan partimize en fazla başvuru yapılan dönemi yaşıyoruz. Doğrusu bunu sevinçle karşılıyoruz. Önemli olan aday gösterilmediği zaman da insanların partiye ve kente aynı heyecanla hizmet etmesidir. Bizim hedefimiz milletvekili adayı gösterilmek ve meclise halkımızın temsilcisi olarak girmek. Ancak partimiz bize bu görevi vermezse bile aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.