Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımda sorunlara çözüm bulmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ilçesinden Bağlar ilçesine otobüsle seyahat edip vatandaşların beklentilerini sordu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada kaliteyi arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşların Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden beklentileri sormak için Yenişehir ilçesinde belediye otobüsüne bindi. Vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları anlattı, önerileri dinledi. Vatandaşlar, Diyarbakır’da belediye otobüsünde ilk defa bir Belediye Başkanı ile karşılaştıklarını belirterek, hizmetler nedeniyle Başkan Atilla’ya teşekkür etti. Bağlar ilçesinde durakta inen Başkan Atilla, burada da vatandaşlarla bir süre görüştü.

Belediye otobüs şoförlerine zamanında duraklara gitme ve yolculara kibar davranılması konusunda uyarıda bulunan Başkan Atilla, vatandaşların bu konudaki her türlü şikayetinin titizlikle değerlendirdikten sonra çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.