Kozlu Belediyesi tarafından başlatılan tapu dağıtımı devam ediyor. Kozlu’da tapu tahsis belgeli yerlerin 5 tanesinin daha tapularının dağıtımı Zonguldak Kadastro Müdürlüğü’nde gerçekleştirilirken, Kozlu’da şu ana kadar 40 civarında tapu dağıtımı gerçekleştirildi.
Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde Hasan Bozkurt, Mehmet Gülsever, Recep Demirci, Seyfettin Bayram ve Nurettin Yolcu tapularını aldılar. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Bugün de yine vatandaşlarımızın yıllardır özlemini duydukları tapularının 5 tanesini vermek üzere tapu müdürlüğündeyiz. Bu anlamda daha önce verdiğimiz sözlerden biri olan tapu dağıtımlarını yapıyoruz. Bilindiği gibi daha önceden beri yaptığımız çalışmalarla kısım kısım tapuları vermeye devam ediyoruz. Tapu tahsis belgeli yerleri de ücretsiz olarak vermeye devam ediyoruz. İşlemleri tamamlanan, yerlerini almak için talepleri olan vatandaşlarımızın, tapu tahsis belgeli yerlerinin dışında kulanım alanındaki yerlerini almak isteyen vatandaşların talepleri doğrultusunda bu işlemleri yapıyoruz. Bu yüzden kısım kısım oluyor. Toplamda şu ana kadar 40’a yakın vatandaşımızın tapusunu vermiş olduk. Çalışmalarımız devam edecek, devam ettikçe de tapu vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizi de mutlu ediyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirmekten dolayı vatandaşımızla birlikte seviniyoruz. Bütün vatandaşlarımıza bize duydukları güven için teşekkür ediyorum.”
“HUZUR İÇİNDEYİZ”
Tapularını alan vatandaşlar mutluluklarını ifade ederek şunları belirttiler; “Huzur içindeyiz, evimizin bulunduğu yerin tapusunu aldık. Belediye başkanımızın sayesinde tapularımıza kavuşuyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun.”