Kahta İlçe Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’ya iadeyi ziyarette bulundu.
Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, beraberinde Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ile birlikte Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’na iadeyi ziyarette bulundu. Baştürk’ün ziyaretinde, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik de hazır bulundu.
Ticaret ve Sanayi Odalarının illerin gelişmesinde lokomotif görevi gördüğüne dikkat çeken Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, “Yaz aylarında Kahta ilçemizde göreve başladık. Göreve başladığımızda ATSO Yönetim Kurulu üyeleri bizleri ziyaret ederek başarı dilemişti. Biz de iadeyi ziyaretlere çıkarak hem tanışmak, hem de kurumlar arası kaynaşmayı arttırmak istiyoruz. Bir kentin gelişmesinin önemli değerleri vardır. Bu değerlerden biri de Ticaret ve Sanayi Odaları’dır. Birlik ve beraberlik içinde ihracatımız başta olmak üzere ekonomimizin güçlenmesi için hep birlikte gayret göstereceğiz. Adıyaman’ımız bir huzur şehri. Bu güzelliğe inşallah hep birlikte katkı koyacağız. Ziyaretlerimiz, ilişkilerimiz inşallah bundan sonra daha da çok sıklaşacak. Sadece kendi kurumsal mekânlarımızda değil, her fırsatta her yerde birlikte olacağız, beraber olacağız. Sürekli birbirimizin derdiyle dertlenip, sıkıntılarına çözüm arayışında ayrımız, gayrımız olmadan birlikte çalışacağız. Bu vesileyle yeni kurulan Kâhta OSB’mizin sıkıntıları mevcut. Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte el ele vererek bu sıkıntıları en aza indirmek için çalışacağız. Ortak payemiz gerek ilçemize gerekse şehrimize katkı sağlamak” dedi.
Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçede verilen girişimcilik kurslarının özellikle gençlerin ufkunu açtığını dile getirerek verilen desteklerden Kahta halkının daha fazla faydalanması gerektiğini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, yürüttükleri çalışmalar hakkında Kâhta İlçe Kaymakamı Dede Musa Baştürk’ü bilgilendirdi.
Uslu, “Kahta ilçemiz Adıyaman’ımızın en büyük ilçesi. İlçede sanayinin canlanması adına çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bizde bu çalışmalara ATSO olarak katkı sunmaya hazırız. Kahta OSB tam kapasiteyle faaliyete geçtiği zaman ilçede işsizlikte azalacaktır. Kaymakamımız Dede Musa Baştürk’e ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak beye şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.