Giresun’un Görele ilçesinde görev yapan ve bir süre önce Kayseri merkeze atanan İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Nursi Çağlak, için veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Nursi Çağlak, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Başsavcı Abdulkadir Yağız, Görele Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi İsmail Eken, Görele Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Fatih Yılmaz, ilçeye yeni atanan jandarma komutanı Üsteğmen Aytunç Tayfur, İlçe Emniyet Müdür vekili İlhan Yıldırım, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, CHP Görele Belediye Başkan adayı Fikri Bilge, siyasi parti temsilcileri ve Kurum Müdürleri katıldı.

Görele ilçesinin kendisi için özel bir yeri olduğunu belirten İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Nursi Çağlak, “Kurumlarımızla ve halkımızla iyi bir diyalog içerisinde çalıştık. Bu da çalışmalarımızda başarılı sonuçlar elde etmemizi sağladı. Bu süre içerisinde güzel dostluklar kurduk ve umuyorum bu dostluklar bundan sonra da devam edecek. Bildiğiniz gibi 4,5 yıldır buradayım. Ben Görele’yi çok sevdim keşke 5 yıl daha çalışma şansımız olsaydı. Mazeretimizden dolayı tayinimiz çıktı. Bu ilçede görev yapmaktan gurur duydum. Umarım sizlerde memnun kalmışsınızdır. Görele hep kalbimde olacak. Ben haklarımı helal ediyorum sizden de helallik diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ilçede imal edilen Karadeniz’in simgesi olan kemençe hediye ederken İlçe Kaymakamı Ünal Kılıçarslan da başarı belgesiyle birlikte kurum amirlerinin ortaklaşa aldıkları hediyeyi kendisine verdi.