TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu’nun icra komitesi toplantısı Ceyhan’da gerçekleşti.
Bu ay ki icra komitesi toplantısı TOBB Adana Kadın Girişimciler (KGK) Başkanı Rana Dal’ın başkanlığında, KGK Başkan Yardımcısı İldeniz Özal’ın ev sahipliğinde Ceyhan Ticaret Odası’nda (CTO) gerçekleşti.
KGK İcra Komitesi toplantısında yeni yönetimin göreve geldikleri günden bugüne kadar yapmış oldukları aktiviteler anlatılarak, gerçekleştirilecek olan projeleri kurul üyeleri ile paylaşıldı ve fikir alışverişinde bulundular.
Toplantının ardından Kadın Girişimciler Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ile Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş ile görüştükten sonra, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız ve Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz’ü makamında ziyaret etti.
Toplantının ticaret odasında yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren CTO Başkanı Şeref Can, kadınların son yıllarda ülke ekonomisinin gelişmesinde etkin rol oynadığını ve girişimciliğin gelişmesi adına CEYGEM gibi güzel bir projeyi faaliyete geçirdiklerini söyledi.
Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz ise kurum olarak kadın girişimcilerin her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.
Ziyaretlerde TOBB Adana Kadın Girişimciler olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren TOBB Adana Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısı İldeniz Özal, "Kadın girişimciler olarak hayatın her alanında ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan hepimiz gurur duyuyoruz" dedi.