Devrim Celal, önümüzdeki hafta-26-28 Haziran tarihlerinde Andorra Ultra yarışında hiç durmadan 112 km koşarak Andorra Prensliği’nin etrafında tam bir daire çizecek. Celal, bu yarışı tamamlayarak Türkiye’de yaban hayatı koruma ve rehabilite etme projeleri yürüten KuzeyDoğa Derneği’nin başarılarına dikkat çekmeyi ve bugün itibariyle başlattığı bağış kampanyası ile derneğin devam eden ve yeni başlayacak projeleri için kaynak sağlamayı hedefliyor.
Kampanyaya destek olanlara gönderilecek soruya en güzel cevabı veren 1 kişi ise yarışı yerinde tecrübe etme şansı yakalayacak.
Yiyeceği ve içeceği her şeyi sırtında taşıyarak, her biri 250 kilometre uzunluğunda 4 zorlu çöl yarışı tamamlamış dünyadaki 13. insan olan Devrim Celal, Gobi Çölü’nden Antartika’ya çıktığı her ses getirecek macerada sonuçlanmış projelerini gördüğü ve çalışmalarına inandığı bir STK için fayda sağlayacak kampanyalar yürütmüş.
Celal, Andorra Ultra ile Kars-Iğdır-Ardahan-Ağrı sınır illerimizde “insanların, doğanın korunmasından en az yaban hayat kadar fayda sağladıkları bir dünya” vizyonu ile hareket eden Türkiye sınırları içerisinde yaşayan büyük etoburlar ve nesli tükenmekte olan kuşlar hakkında araştırmalar yapan, doğayı ve yaban hayatı koruma çalışmaları yürüten KuzeyDoğa Derneği için kaynak sağlayacak.