Yaşar ANTER / BODRUM(Muğla), () - BODRUM Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, turizm set-ktörü temsilcileriyle biraraya gelerek, bu yıl turizm sektöründeki kayıpların gelecek yıllarda da yaşanmaması için alınacak övnlemleri görüştü.
Mondial Tourisme şirketi ile firmanın Türkiye partnerleri Cafe Turizm'in yetkilileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Toplantıya Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay, Mondial Tourisme Pazarlama Müdürü Selahattin Erdoğan, Cafetur Ege&Akdeniz Bölge Müdürü Sarp Aydınlık, Cafetur Bodrum Bölge Sorumlusu Toygar Öztürk ve Özay Kartal katıldı.
Toplantıda ülkemizin bulunduğu coğrafyada yaşanan olayların turizme etkisi ve Bodrum'a gelen Fransız turist sayısının artırılması için yapılması gerekenler görüşüldü. Fransa pazarını Bodrum'da dinamik tutabilmek ve Bodrum'un Fransa'da tanıtımının ve pazarlamasının daha etkin bir şekilde gerçekleştirebilmek için yerel işbirlikleri değerlendirildi. Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, TAV Havalimanları, Bodrum Otelciler Birliği ve Bodrum Tanıtma Vakfı'nın destekleriyle yapılacak olan işbirliğinin, Bodrum turizmine önemli bir katkı sağlaması hedeflendiği açıklandı.
BODRUM'UN FRANSA'DA TANITILMASI
Bodrum'un Fransa'da tanıtılması ve pazarlanması için yapılan bu çalışmaların diğer Avrupa ülkelerinde de devam etmesinin planlandığını belirten Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, turizmde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek şöyle dedi:
"Bodrum'a gelen turist sayısını artırmak ve mevcut bölgelerde yaşanan kayıpların önüne geçmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu projede özellikle Fransa bölgesinden Bodrum'a gelecek turist sayısını artırmayı hedefliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Bodrum turizminin daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz. Bodrum'un en iyi şekilde bilinmesi için biz yerel yöneticiler olarak herkesle var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz." 
FOTOĞRAFLI