BAYBURT (AA) - Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Akbulut, Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atandı.

Akbulut'un, yaklaşık 2,5 yıldır Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Necmettin Tozlu'dan devralması dolayısıyla dekanlıkta tören düzenlendi.

Fakülte dekanları ve meslek yüksekokulu müdürlerinin katıldığı törende konuşan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini yaklaşık 2,5 yıldır sürdüren Tozlu'nun başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.

Görevlerin bayrak yarışı ve gelip geçici olduğunu dile getiren Coşkun, "Aslolan görev bayrağını üst basamaklara taşıyabilmektir. Yaklaşık 2,5 yıldır Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten değerli hocamız Prof. Dr. Necmettin Tozlu da görev bayrağını üst basamaklara taşımış, zor zamanlarımızda yanımızda olmuş ve bütün öğretim elemanlarımızla fakültemize ciddi katkılar yapmıştır. Verdiği tüm hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da yine beraber olacağız. Necmettin Tozlu hocamız Rektör Danışmanı olarak görevine devam edecek" dedi.

Prof. Dr. Necmettin Tozlu, görevi süresince verdiği destekten dolayı Rektör Coşkun'a teşekkür ederek, "Göreve Prof. Dr. Sezgin Akbulut hocamızın atanması da iyi bir seçim olmuştur. Yeni görevinde çok daha yararlı çalışmalar yapacağına inanıyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Sezgin Akbulut ise hizmet bayrağını daha ileri ve yükseğe taşımak için çalışacağını söyledi.

Akbulut, Prof. Dr. Necmettin Tozlu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.