Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı harekatı sırasında El Bab bölgesinde terör örgütü DAEŞ saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik’in acı haberi, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’ndeki babaevine ulaştı.
 
ŞEHİT ANNESİNİN ADI SURİYE

Şehit annesi Suriye Çelik, uzman çavuş oğlunu Suriye topraklarında kaybetmenin acısını yaşadı. Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı operasyonunda El Bab bölgesindeki bombalı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik’in şehadet haberi, merkez Kocasinan İlçesine bağlı Argıncık Alsancak Mahallesi, 6225 sokaktaki baba evine ulaştı.

Eve gelen askeri yetkililer Ali ve Suriye Çelik çiftine acı haberi bildirdi.


 
10 KARDEŞTEN 8'NCİSİYDİ

5 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan Çelik’in bekar olduğu ve 10 kardeşin 8’ncisi olduğu belirtildi. Kayseri 1’inci Komando Tugayında görevli olan uzman çavuş Çelik’in geçici görevle Suriye’ye gönderildiği ifade edildi.
5 AY ÖNCE İZNE GELMİŞTİ

Acı haberi öğrenin yakınları, şehidin Alsancak Mahallesindeki evine akın ederken, şehidin ağabeyi Süleyman Çelik, "Kardeşimle en son 5 ay önce evimize izinli olarak geldikten sonra Zincidere’deki birliğine götürüp, uğurlarken görüşmüştüm" diyerek gözyaşı döktü.Kaynak.psta