Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, 18 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Üniversitesi maçını kazanarak ligde iyi duruma gelmek istiyor.
Orduspor Kadın Basketbol Takımı 18 Ocak Pazar günü deplasmanda mücadele edeceği İstanbul Üniversitesi maçında mutlak galibiyet istiyor. Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur yönetiminde hazırlıklarına devam eden Orduspor’da eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.
Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, eksiklerinin olmadığını ve maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi. İstanbul Üniversitesi’nin çok güçlü bir takım olduğunu belirten Durur, "Deplasmanda oynayacağımız bu maç bizim için çok önemli bir maç. Ligde ilk dört arasında bulunan ve çok iyi bir kadroya sahip olan İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacağız. Bütçesi çok iyi olan bir takım, ligde de çok iyi gidiyorlar. Biz maça çok iyi hazırlanıyoruz. Maçta defans hattımızı iyi tutarak galibiyet almak istiyoruz. Bu maçı kazanarak alt sıralardan kurtulup, ligin ilk yarsını iyi bir konumda bitirmek istiyoruz" dedi.
İstanbul’da yaşayan Ordululara seslenen Durur, "İstanbul’da yaşan Orduluları, Orduspor taraftarlarını 18 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu’na takımlarına destek olmaya bekliyoruz" diye konuştu.