AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya şampiyonu Selçuk Çebi, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle devam etti. Halkın içine inerek mağazaları tek tek dolaşan ve projelerini anlatıp vatandaşlarla sohbet eden Dünya Şampiyonunu esnaf bağrına bastı.
Halkın pozitif enerjisi karşısında son derece mutlu olduğunu belirten Selçuk Çebi, “İlçe ilçe, köy köy dolaşıyorum. Esnaf, çiftçi, işçi, iş adamı, sporcu herkesle birlikte oluyorum. Hep pozitif eleştiriler alıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor çalışma arzumu artırıyor. Samimi dostluklar kuruyorum. Anadolu insanı budur, böyledir. Samimi gördüğü insanı kucaklar. Onların sorunlarını sabırla dinliyorum. Eleştirilerini akıl defterime yazıyorum. Benim için çok önemli deneyim oluyor. Sıfır kilometre politikacı olduğum için insanları dinleyip sorunlarını yazacağım, dikkate alacağım çok boş yerim var. Hiç birini silmeden hepsinden ders alıp faydalı olup çözmek için gayret edeceğim” dedi.
Araklı Kaymakamlığı’nın Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle düzenlediği etkinliğe de katılan Selçuk Çebi, gecede büyük ilgi gördü. Şehitler için okunan mevlidi dinledi ve dualara eşlik etti.