Şanlıurfalı çocuklar Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki çocuk atölyesinde eğlenerek öğreniyor.
Çocukların eğlenirken aynı zamanda öğrenmelerini, zihinsel ve bedensel gelişimlerine uygun olarak el becerilerini geliştirmeyi, grup halinde çalışarak sosyal yönlerini geliştirmeyi amaçlayan Çocuk Atölyesi, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde küçük konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.
“YUMURTA BOYADILAR”
Daha önce, ‘kurabiye’, ‘maske’, ‘ahşap boyama’, ‘kolye yapımı’, ‘tişört boyama’, ‘robot yüzler’, ‘tabaktan akvaryum yapımı’ gibi çok farklı ve eğlenceli konularda açılan atölyelere katılan çocuklar, bu kez de ‘yumurta boyama’ konusundaki hünerlerini sergiledi. Yumurta Boyama Atölyesi’ne katılan çocuklar, uzman eğitmenlerin gözetiminde, kendilerine verilen materyalleri kullanarak, birbirinden renkli yumurtalar yaptı. Piazza’nın küçük konukları, büyük bir incelikle çalışmayı gerektiren yumurta boyama işlemini yapmak için tüm dikkatlerini sürdürdükleri faaliyetin üzerine yoğunlaştırdı.
PUZZLE HEDİYE EDİLDİ
Çocuklar neşeyle yumurtaları boyarken, aileleri ise onları gururla izledi. Anne-babalar, zaman zaman da cep telefonlarıyla fotoğraf çekerek çocuklarının bu mutlu anını kayıt altına aldı. Katılımın ücretsiz olduğu ve tüm malzemelerin Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimince sağlandığı atölyelere katılan çocuklara etkinlik sonunda evlerinde keyifle oynayacakları birer yap-boz da hediye edildi.