TRABZON (AA) - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden 1461 Trabzon ile İmperial Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, kulüp başkanı Şaban Bülbül, İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi ve diğer yetkililer hazır bulundu.

Bülbül, törende yaptığı konuşmada, yeni sezonda takımın göğüs reklamı konusunda İmperial Hastanesi ile anlaştıklarını söyledi.

İmperial Hastanesi'nin her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldığını belirten Bülbül, "Sporun ve sporcunun devamlı yanında olan ve daha öncede 1461 Trabzon'un muhteşem günlerinde formanın önünde ismini bulundurmaktan onur duyduğumuz İmperial Hastanesi ile bu yıl da inşallah o mutlu günlerimizi tekrar yaşayacağız. 1461 Trabzon, İmperial Hastanesinin reklamıyla şaşalı dönemine geri dönecektir” diye konuştu.

Çelebi de 1461 Trabzon'un bu yıl da şampiyonluğa oynayacağını kaydetti.

Bölgenin zirvedeki hastanesi olduklarını da dile getiren Çelebi, "Bölgedeki bütün sosyal alanlar bizim de ilgi alanımıza giriyor. Hedefleri olan ve zirveyi zorlayan bir hastane olarak zirveye oynayan bir kulübün sponsoru olmaktan onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bordo-beyaz-mavili kulüp ile hastane yetkilileri arasında sponsorluk anlaşmasına imza atıldı.