Osman ŞİŞKO/ TRABZON, () - SPOR Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray Trabzon'a geldi.
Özel uçakla saat 19.30 sıralarında Trabzon'a gelen sarı-kırmızılı kafileyi havalimanında bir grup taraftar karşıladı. Geniş güvenlık önlemlerinin alındığı havaalanında sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar futbolcularla ve antrenör Hamza Hamzaoğlu ile fotoğraf çektirdi. Galatasaray daha sonra polis eskortları eşliğinde konaklayacağı otele gitti. Geceyi Trabzon'da geçirecek olan sarı-kırmızılılar, yarın maç için Rize'ye geçecek.
Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:'Fernando Muslera, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Olcan Adın, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş.'
Öte yandan, trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeninin cenaze töreni için Hatay'da bulunan Selçuk İnan'ın yarın Trabzon'a gelip takıma katılacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI