HÜDA PAR’ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili adayı Dr. Aydın Gök’ün seçim mitinginde konuşan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Artık 12, 13 yaşında çocuklar anne ve babalarını dinlemiyor. Saygı bitti, toplum kutuplaştı, uyuşturucu kullanma yaşı düştü. 5 yıl sonra evlatlarınızı kaybetmek istemiyorsanız tedbirinizi şimdiden alın" dedi.
Batman Basın Kavşağı’nda HÜDA PAR’ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili adayı Dr. Aydın Gök için düzenlenen mitinge, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök ve binlerce kişi katıldı.
Düzenlenen miting öncesi Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyünde öldürülen M. Şerif Şimşek ile Abdulcelil Talayhan için miting alanına gelenlerce gıyabi cenaze namazı kılındı. Zaman zaman kalabalık kitle "Kahrolsun PKK" sloganı attı. Güvenlik güçleri, 4 ayrı noktada güvenlik önlemi aldı.
Düzenlenen mitingde kürsüye çıkan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Hırsızlık olayları arttı. Artık 12, 13 yaşında çocuklar anne ve babalarını dinlemiyor. Saygı bitti, toplum kutuplaştı, uyuşturucu kullanma yaşı düştü. 5 yıl sonra evlatlarınızı kaybetmek istemiyorsanız tedbirinizi şimdiden alın" dedi.
Miting sonrası kalabalık kitle sessizce dağıldı.