50 SPORCU KATILIM GÖSTERDİ

Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2022 faaliyet programında yer alan ve Samsun tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı, Büyükler Sonbahar Kupası Türkiye Serisi Turnuvası'na 50 sporcu katılım gösterdi.

İKİ KUPA BİRDEN

Samsun Tenis Kulübü, sporcusu Elvin Eğribel, tek kızlarda 1'ncilik kupasını kaldırırken, aynı zamanda çift kızlarda 2'incilik kupasınıda kaldırarak, Derin Derinöz ve Ela Batur ise çift kızlarda yarı final oynama başarısı göstererek, turnuvaya damga vuran isimlerden oldu. 

TEBRİK ETTİ

Samsun Tenis Kulübü Başkanı Özcan Dursun, elde edilen başarıdan dolayı, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, "Bir organizasyona daha ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Kulüp olarak 20 sporcu ile katıldığımız turnuvada, Elvin Eğribel, tek kızlarda 1'ncilik kupasını kaldırırken, aynı zamanda çift kızlarda 2'incilik kupasını kaldırırken, Derin Derinöz ve Ela Batur çift kızlarda yarı final oynama başarısı göstererek, Samsun Tenis Kulübü'nü gururlandırmıştır. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve sevgili velilerimizi kulübümüz adına tebrik ediyorum" dedi.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.