Erzincan’da 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Basketbol, Futsal, Hentbol ve Voleybol branşlarında Gençler ve Yıldızlar kategorisinde fikstür çekimi yapıldı.

Erzincan Öğretmenevi Toplantı salonunda yapılan kura çekimine Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi Fatih Çöpür, Okul Sporları Sistem Sorumlusu Yavuz Tekcan, Okul Sporları İl Temsilcisi Alican Ölmeztürk, , İl Tertip Komitesi üyeleri ve branş beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Kura çekimi öncesi katılımcıları bilgilendiren Spor Şefi Fatih Çöpür, Toplantıda Bu yıl İlk defa uygulanacak olan Okul Sporları Bilgi Yönetim Sisteminden yapılan katılımlar doğrultusunda fikstür çekimi yapıldığını kaydetti. Çöpür, “Bu Kapsamda Okullarımızın Sistem Üzerinden Yapmış Oldukları Başvurular Sayesinde fikstür çekimi yapıldı. 88 takımın katıldığı Fikstür çekiminin Katılan Tüm Takımlara Hayırlı Olmasını Diliyorum” dedi.

Yapılan Fikstür Çekimi Sonunda müsabakalar Genç Kız ve Erkekler Hentbol Branşında 18 Kasım 2013 Pazartesi Günü Başlayacak.