ALTAY yönetiminin teknik direktör olarak prensip anlaşmasına vardığı Turgut Uçar, tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'de mücadele edecek siyah-beyazlı ekibin hedefini camianın belirleyeceğini söyledi.
Önümüzdeki hafta yönetimle detayları konuşacaklarını belirten Turgut Uçar, salı günü Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde camia büyüklerinin bir araya geleceğini hatırlatarak, "Altay ismi bu lige hiç yakışmıyor. Doğru planlama ve doğru strateji ile hareket edilmeli. Hedef şampiyonluksa camianın desteğiyle transfer yasağı kaldırılmalı" dedi.
Yönetimin zor bir dönemde görev aldığını dile getiren tecrübeli teknik adam, kongreden önce verilen sözlerin tutulması gerektiğini ifade ederken şunları söyledi:
"Kulüp kayyuma gitmesin, diye bu yönetim elini taşın altına koydu. Ancak geçmişten gelen borçlar nedeniyle çok sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Genç bir kadromuz var. 3-4 deneyimli oyuncu transfer edilirse şampiyonluk hedefini konuşabiliriz. Yasak kalkmazsa da mevcut kadroya göre farklı bir yol haritası çizeriz. Altay her şartta hedefi olan bir kulüptür."