Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Erol Bulut ile yeni sezon başlayacak olan sarı lacivertli ekip bombaları patlatmak üzere.

Kanarya’nın transfer listesinde olan isimlerden biri de Caner Erkin. 31 yaşındaki sol bekin transferi konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kulübü Beşiktaş ile yaptığı görüşmelerde bir netice elde edemeyen deneyimli sol bekin Sarı- Lacivertli takıma transferinin kısa süre içerisinde bitebileceği iddia edildi.

4 yıl önce Fenerbahçe’den İtalya’nın Inter takımına transfer olan Caner kısa bir süre sonra Beşiktaş’a gitmişti.Fenerbahçe'nin teknik direktör Erol Bulut ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde bitirdiği diğer isimler ise şu şekilde;

Steven Caulker 
Erol Bulut’un, Alanyaspor’dan öğrencisi olan İngiliz stoper, Süper Lig’in en istikrarlı isimlerinden biri olarak dikkat çekmişti. Bulut vasıtasıyla transfer edilmesi planlanan 28 yaşındaki savunmacı ile yapılan görüşmelerde artık sona gelindi.

Steven Caulker’in, gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız oyuncunun birçok isim gibi bayramdan sonra Fenerbahçe’ye imza atmasının beklendiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Filip Novak 
Trabzonspor’dan senelik 850 bin Euro net kazanan tecrübeli sol bek, Bordo-Mavili ekip ile anlaşma sağlayamadı. Hasan Ali’nin takımdan ayrılması beklenirken, yerinin ise Çek oyuncu ile doldurulması hedefleniyor.

Kanarya, Filip Novak ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak sadece ufak pürüzler kaldı. Yıldız oyuncu ile yapılacak atılacak. Bu sezon 42 maçta 10 kaydeden Novak, lige damga arada da detaylar kalan görüşmede imzalar sonra giderildikten gol vurmuştu.

Gökhan Gönül 
35 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, Fenerbahçe’ye transfer olabilmesi için artık önünde hiçbir engel olmadı. Gökhan Gönül, Beşiktaş Yönetimi’ne ayrılık talebini ilettikten sonra Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Bu arada yıldız sağ bek ile yapılacak sözleşmenin ayrıntıları da belli olmaya başladı.
Ulaşılan bilgiye göre, Gökhan, Kanarya ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak eski kulübüne dönecek. Beşiktaş ile son bir kez görüşeceği öğrenilen Gökhan, anlaşamaması halinde Fener’e imzayı atacak

Mert Hakan Yandaş 
Transfer döneminin en çok konuşulan ismi şüphesiz ki Mert Hakan Yandaş... 25 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşıldı, transferinin açıklanması için geri sayıma geçildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, 4 Ağustos’ta yapacağı açıklamayla Erol Bulut’u teknik direktör olarak açıklaması bekleniyor. Sonrasında da Sarı- Lacivertliler, transfer bombalarını ardı ardına patlatacak. Bu anlamda da ilk açıklanacak isimlerden biri Mert Hakan Yandaş olacak.