Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Yol İş 1’nolu Şube Başkanı Mustafa Sülü’yü ziyaret ederek, “Cenabı Allah’ın izniyle vekil seçilirsem her zaman yanınızda olacağım” dedi.
Yıldız, sendikaların ne kadar önemli olduğunu bildiğini belirten MHP’li Yıldız, bu kapsamda Yol İş 14’nolu Şube Başkanı Mustafa Sülü’yü ziyaret ettiğini vurguladı. Sendika üyeleri işçilerin, diğer işçilerin sıkıntılarını ve sorunlarını iyi bildiğini anımsatan Yıldız, “Memurumuzun, esnafımızın, emeklimizin, öğrencimizin herkesin sıkıntılarını konuşuyoruz. Çünkü tüm sıkıntı ve sorunlar birbirini etkiliyor. Yaşanan sıkıntı ve sorunlarının Milliyetçi Hareket iktidarında minimuma indireceğimizi söylüyoruz. Mustafa Başkanın da bizleri iyi karşılamasından çok memnun olduk. Tüm sendika üyesi işçi arkadaşlarımızı Mustafa Başkan nezdinde tebrik ediyor, bundan sonra da Milliyetçi Hareket Partisi ve Cenabı Allah’ın izniyle vekili olarak her zaman yanlarında olacağımıza söz veriyorum” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yol İş 1’nolu Şube Başkanı Mustafa Sülü, Cenabı Allah’ın verilen emekleri boşa vermemesini ve başarılı olmalarını diledi. Başkan Sülü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin de başarıl olmasını istediğini sözlerine ekledi.