Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İçişleri Bakanlığının Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara veda yemeği verdi.
3 Eylül 2014 tarih ve 29108 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığının 2014/1032 sayılı Atama Kararıyla, görev yerleri değişerek Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, Erzurum Tortum Kaymakamlığına atanan Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve Erzurum Karaçoban Kaymakamlığına atanan Musabeyli Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan için Vali Süleyman Tapsız tarafından Polis Evi’nde veda yemeği verildi.
Vali Süleyman Tapsız, İçişleri Bakanlığının Kararnamesi ile görev yerleri değişerek Kilis’ten ayrılacak olan Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe ve Kaymakamlar Mustafa Çiftçiler ve Muhsin Duran Kalkan’a bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.
Yemekte Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal da Kilis’te yaptıkları çalışmalardan dolayı Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara plaket verdi.
Polis evinde verilen veda yemeğine, Vali Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü İsmail Güvenç, Vali Yardımcıları Ahmet Karatepe, Tolga Toğan, Ulaş Akhan, Hakan Ezgi, Vedat Yılmaz Kaymakamlar Mustafa Çiftçiler, Muhsin Duran Kalkan ve İl Emniyet Müdür Vekili Ferruh Yakşi katıldı.