ORDU (AA) - Çankırı'da, düğün dönüşü trafik kazasında yaşamını yitiren damat Ufuk Akgün, memleketi Ordu'da toprağa verildi.

25 yaşındaki Akgün için Ulubey ilçesi Belediye Meydanı'nda düzenlenen cenaze töreninde, babası Erdal, annesi Aysun, kardeşleri Umut ve Uğur Akgün taziyeleri kabul etti.

Akgün'ün cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Çatallı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Akgün'ün yakınlarının yanı sıra Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ile MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ufuk Akgün idaresindeki 34 ACB 310 plakalı otomobil, Samsun-İstanbul karayolunun Atkaracalar ilçesi mevkisinde Turan Ünal yönetimindeki 16 KCB 94 plakalı tıra arkadan çarpmıştı.

Kazada, sürücü Akgün olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçta bulunan Özge Akgün (18), Mehmet Demir (31) ve Yaşar Daş (24) yaralanmıştı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılmış, durumu ağır olan Özge Akgün hava ambulansıyla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti.

Öte yandan, Ufuk ve Özge Akgün çiftinin, kazadan bir gün önce Ordu'da, geçen hafta Çarşamba günü ise Bartın'da düğünleri olduğu ve Bartın'a döndükleri belirtildi.