Taş Mektep 1893 Kayseri Lisesi Mezunları Derneği, bildiri yayınlayarak İstanbul ve Fransa’daki terör saldırısını kınadı. Dernek Başkanı Fevzi Önder, “Terörün dili, dini, mezhebi, rengi, ırkı olmaz, masum ve maruz gösterilemez” dedi.
Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Önder, yayınladığı mesajda, din adına hareket ettiklerini iddia eden terör örgütlerinin, din ve dindarlara en büyük zararı verdiğini söyledi. Dernek Başkanı Önder, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
"Dini ve diğer mukaddes değerleri kötüye kullanan terör örgütlerinin niyeti, insanların dinlerini yaşayarak mutlu olmalarını sağlamak değil, gerçekleştirdikleri terör eylemlerine dini ve mukaddes değerleri kalkan yapmaya çalışmaktır. Din adına hareket ettiklerini iddia eden terör örgütleri, dine ve dindarlara en büyük zararı vermektedir. Terörün, dili, dini, mezhebi, rengi, ırkı ne olursa olsun ayırım yapılamaz, masum ve mazur gösterilemez. Onların ortak amaçları, cemiyeti zaafa uğratmak ve toplumsal huzuru bozmaktır. Çünkü kargaşa ortamları, onlar için bulunmaz ortamlardır. Terör, insanlığın en büyük suçu ve günahıdır, İstanbul Sultanahmet’te bir polisimizin şehit edilmesi ve Fransa’nın başkenti Paris’te 12 kişinin öldürüldüğü mizah dergisi Charlie Hebdo’ya yönelik saldırıyı lanetliyor, ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz."